Itt a tavaszi kiárusítás! Vásároljon kedvezményes áron.

Ásványgyöngyökből készült céges ajándékok

Könyvelőnk nemrég megkérdezte, hogy készítenénk-e karácsonyi karkötőit üzleti partnereinek, ügyfeleinek. Természetesen bólintottunk és azt mondtuk, hogy megpróbáljuk más cégeknek is ajánlani. Lényegében tetszőleges mennyiségben elkészítjük karkötőiteket, akár ajándékkártyával és köszönő szöveggel is munkatársaiknak, partnereinek.

A karkötők megjelenését saját maga választhatja ki, vagy mi elkészítjük a karkötőket cége színei szerint, vagy választhat kész karkötőink közül. Készíthetünk karkötőket férfiaknak, nőknek vagy akár semleges színekben. Minden karkötőt papír díszdobozba csomagolva kap, így azonnal ajándékozható. A karácsonyi időszakban a karácsonyi motívumú dobozokba, vászonzsákokba történő csomagolást is megoldjuk.

A karkötők ára a mennyiségtől függ. A karkötők mennyisége, szállítási gyorsasága, ára vagy megjelenése alkuképes, mi minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy Ön elégedett legyen, ajándékait, munkatársait megörvendeztesse.

Ha felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot a +420 511 440 704 telefonszámon vagy az info@nubio.cz e-mail címen.

firemní dárky pro zaměstnance a klienty

És most egy kis inspiráció arról, hogyan nézhetnek ki a karkötők.

dárek pro zaměstance dárky pro firemní partnery, náramek firemní dárky dárky pro zaměstnance