🚚 15.000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes

Ha azonban a megrendelt termék nem nyerte el a tetszését, nem felel meg az elvárásainak, vagy más okból vissza kell küldenie hozzánk, olvassa el a teendőket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a csere vagy visszaküldés és reklamáció a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben megtörténjen.

1. ÁRUCSERE

A megvásárolt termék cseréjéhez kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, amely letölthető és kinyomtatható. Töltse ki az űrlapot a cseréhez szükséges adatokkal és küldje el részünkre a termékkel együtt. Mindent megnézünk, megjavítunk és gondoskodunk róla!

2. ÁRUK VISSZATÉRÉSE 

Nem kell tartania a hosszadalmas folyamattól az áru visszaküldésekor. Elkészítettünk egy egyszerű űrlapot az alapadatok kitöltéséhez és a termék visszaküldéséhez. Az áru visszaküldésének határideje az átvételtől számított 30 nap, így bőven van ideje mindent átgondolni, és előkészíteni a terméket a hozzánk való visszautazásra.

Az adásvételi szerződéstől való elállási űrlapot ITT tudja kényelmesen letölteni és kitölteni.

Kérjük, küldje el nekünk a kitöltött űrlapot e-mailben, és mi létrehozunk egy címkét az áruk Postaszobán keresztül történő elküldéséhez. Ha saját fuvarozójával szeretné feladni az árut, használja a következő címet:


nubio beads, s.r.o.
Olomoucká 1190/77
627 00 Brno
Csehország
 

Ne felejtse el megadni elérhetőségeit sem. Amint az igényelt áru megérkezik, mindent villámgyorsan megoldunk javítással vagy új darabra cserével.

A teljes szerződési feltételeket ITT olvashatja el, vagy ha kérdése van, forduljon hozzánk.