Itt a tavaszi kiárusítás! Vásároljon kedvezményes áron.

Achát

Állítólag az achát erősen harmonizálja a testet, a lelket, az elmét és az érzelmeket. Eltávolítja a negatív energiát a közepéből, vagy átalakítja egy másik formába. Erőt, bátorságot ad és erősíti az önbizalmat. Segít az embereknek elfogadni magukat olyannak, amilyenek, és megbocsátani azoknak, akik megbántották őket. Segíti az önismeretet, feltárja az eddig rejtett körülményeket, erősíti a koncentrációt, az elszántságot és bátorságot, őszinteséget ad önmagunkhoz. Erősíti a szeretetet, és bátorságot ad új szerelem megtalálásához. A biztonság, a biztonság érzését váltja ki és segít az érzelmi csalódásokon.

Kisgyermekek számára megfelelő védőkő. Segít megkülönböztetni az igazi barátokat a hamisaktól, és ösztönzi új barátságok létrejöttét. Azok számára is alkalmas, akik nem hagynak jó első benyomást. A belső negatív energia átalakulásának köszönhetően segíti a stabilizálódást.

Az Achát-ról azt mondják, hogy jó társ az álmatlanság ellen. Támogatja a veseműködést és méregteleníti a szervezetet. Segít emésztési problémák vagy szembetegségek esetén. Állítólag pozitív hatással van a légzőrendszerre és a keringési rendszerre. Gyakran használják az anorexia leküzdésére vagy az allergia tüneteinek enyhítésére.

Alkalmas ezeknek a jegyeknek: szűz, bika, iker, hal, skorpió,bak

  • Tisztítás: Tisztítsa meg langyos víz alatt, vagy tegye az achátot egy éjszakára vízes tálba a kristállyal együtt. Ha vízfolyást választasz, akkor nem kell mást tenned, mint néhány percig folyó víz alatt tartani az ásványokat, majd hagyni, hogy megszáradjanak vagy egy pamut törülközővel megszárítsák.
  • Újratöltés: Tisztítás után következik. Az achát a napból nyer energiát. Csak annyit kell tennie, hogy bármilyen hosszú ideig közvetlen napfénynek teszi ki.

E-shopunkban matt és fényes változatban és többféle színben is megtalálja az Achátot. Például. fekete, rózsaszín, világoskék, sötétkék és így tovább.

Přírodní achát - korálky, ledové, modré Přírodní achát - korálky, ledové, šedé Přírodní achát - korálky, ledové, růžové Přírodní achát - korálky, ledové, oranžové Přírodní achát - korálky, ledové, tmavě modré

Recommended products12