Itt a tavaszi kiárusítás! Vásároljon kedvezményes áron.

Akvamarin

Az akvamarin a kristálytiszta víz tisztaságát idézi. Azt mondják, hogy segít leküzdeni a beszédtől való félelmet. Azt mondják, hogy még nehéz helyzetekben is képessé tesz világosan és harag nélkül beszélni.Emiatt kiválóan alkalmas előadók, tanárok és előadók számára. Továbbá azt mondják, hogy megnyugtat és kellemes hangulatot kelt, így megnyugtató, tisztító és inspiráló is lehet. Állítólag növeli és fejleszti a gyors reakcióképességet is. Ez egy nagyszerű kő a meditációhoz.

Az akvamarin állítólag képes elnyomni a depressziót, a haragot és az irritációt. Tovább javítja az érzések kifejezésének képességét, a belső hang észlelését és a kreatív gondolkodást.

Ez egy utazási kristály. Azt mondják, hogy megvédi a tengeren utazókat, enyhíti a víztől való félelmet és védelmet nyújt a nagy távolságok megtételekor.

Ezeknek a jegyeknek megfelelő: Szűz, Halak, Mérleg, Vízöntő.

  • Tisztítás: Tisztítsa meg folyó víz alatt, majd helyezze egy feltöltött kristályra.
  • Feltöltés, tisztítás után: Az akvamarint árnyékban vagy nappali fényben töltse fel, de ne közvetlen napfényben.

E-shopunkban többféle méretben is találhat Akvamarint - 8 mm-es, 6 mm-es, 3 mm-es és különböző méretűket is.

Přírodní akvamarín - třída A+, korálky, modré, 8 mm Přírodní akvamarín - korálky, broušené, modré, 3 mm  Přírodní akvamarín - zlomky, 3~16x3~8 mm Přírodní akvamarín - korálky, modrozelené, 8 mm Přírodní akvamarín - oválky, 8~15x7~12x4~12 mmPřírodní akvamarín - neopracované valounky Přírodní akvamarín - korálky, broušené

Recommended products1