Itt a tavaszi kiárusítás! Vásároljon kedvezményes áron.

Amazonit

Az Amazonast a bátorság és az igazság vagy a remény köveként emlegetik. Nagyszerű segítő a saját "én" megtalálásában, az igazság felfedezésében és a félelem leküzdésében. Segít gondolataink és érzéseink szabad kifejezésében, valamint határok és önfegyelem egyértelmű meghatározásában.Ugyanakkor a kommunikáció javítására használják, és állítólag harmonizáló hatása van. Megnyugtat és oldja a feszültséget, fejleszti az intuíciót, a mentális készségeket és az intellektust. Állítólag képes kompenzálni a hangulatingadozásokat, és reményt és bizalmat ad a jövőhöz. A stresszes időszakokban segít megnyugodni és ellazulni.

Pénzügyi és kockázatos helyzetekben állítólag képes boldogságot hozni és javítani az intuíción. Gyógyítja az érzelmi traumákat, segíti a partneri kommunikációt, kiegyensúlyozza az érzelmeket, csökkenti a félelem, szorongás és szorongás érzését. Kiegyensúlyozza a férfi és női energiákat is.

 Állítólag az amazonit pozitív hatással van az agy és az idegrendszer megnyugtatására. Hozzájárul a fizikai állóképességhez, szabályozza az anyagcserét és megkezdi a zsírégetést. Erős fájdalmat és migrént enyhítő hatása van.

Ezeknek a jeleknek ajánlott: rák, vízöntő, szűz

  • Tisztítás: A hirtelen hőmérsékletváltozásra való érzékenység miatt langyos vagy enyhén meleg víz alatt tisztítsa. Csak tartsa áram alatt az ásványt néhány percig, majd hagyja megszáradni vagy megszáradni egy pamut zsebkendővel.
  • Töltés: Tisztítás után követi. Töltse fel az Amazonitot nappali fényben, de kerülje a közvetlen napfényt..

Webáruházunkban az Amazonitot sokszínű változatban találja (kék, zöld és narancssárga árnyalatok).

Přírodní amazonit - korálky, vícebarevné, matné Přírodní amazonit - korálky, vícebarevné, matné

Recommended products12