Itt a tavaszi kiárusítás! Vásároljon kedvezményes áron.

Ametiszt

Az ametiszt az egyik legerősebb kő. "A lélek és az elme kövének" tekintik. Állítólag képes közelebb hozni az érzelmeket és megerősíteni akaratát. Ez egy védőkő, amely fontos szerepet játszik a meditációban és a lelki megtisztulásban. Állítólag ez is segít reális célok kitűzésében, valamint az elme leválasztásában a mindennapi gondoktól és a negatív érzelmektől és segít elűzni a haragot, az aggodalmakat, a stresszt és a bűntudatot. Eloszlatja a rémálmokat és segít leküzdeni az álmatlanságot. Az ametiszt az igaz és tiszta szeretet köve, amely erősíti a hűséget. Segít elfogadni az új ötleteket, segít koncentrálni, hozzáteszi az intuíciót és támogatja a szándékok valósággá való átalakítását.

Függőségek, például alkoholizmus kezelésére is használják. Ha meg akarod érteni álmaid jelentését, és támogatni szeretnéd élénkségüket, tedd az Ametisztet a párnád alá.

Az Ametiszt állítólag enyhíti a fejfájást, enyhíti a feszültséget, megnyugtatja az idegrendszert, és segít a gyomor- és légzési problémákban. Ezenkívül pozitív hatással van a belekre, a hormontermelésre, az immunrendszerre és az anyagcserére is. Zúzódások, duzzanatok és sebek enyhítésére is használják.

Ezeknek a jeleknek aljánlott: kos, bak, nyilas, hal

  • Tisztítás: Tisztítsa meg langyos víz alatt, vagy tegye az ametisztet a kristállyal egy éjszakára egy tálba vízzel. Ha a folyó vizet választka, csak tartsa néhány percig az ásványokat a víz alatt, majd hagyja megszáradni vagy szárítsa meg pamut zsebkendővel.
  • Töltés: Tisztítás után követi. Töltse fel az ametisztet napfényben az árnyékban. Kerülje a napsugarakat, mert elveszítheti színét.

Webáruházunkban 6mm és 8mm méretű lila színű ametisztet talál.

Přírodní ametyst - korálky, ledové, fialové Přírodní ametyst - korálky, ledové, fialové, 250 Přírodní ametyst - korálky, ledové, fialové

Recommended products3