Itt a tavaszi kiárusítás! Vásároljon kedvezményes áron.

Apatit - jelentése és hatásai

Az Apatit állítólag összekapcsolja a lelket és a testet, összehangolja az energiaáramlásokat és erősíti a kapcsolatot a felső "énnel". Ezért nagyon komplex hatása van. Egyes kultúrákban alvás közben használják, hogy segítsen jobban megérteni az álmokat. Gyakran mondják, hogy jót tesz a szónokoknak és a nyilvános beszéd közbeni stresszoldásra. Rálátást, erőt és elszántságot ad.

Az Apatit állítólag feltölti az energiát. Támogatja az önbizalmat és a nyitottságot. Elnyomja a közömbösséget, az ellenségességet, és segít megszüntetni a negatív gondolkodást.

Azt mondják, hogy meditáció közben segít kapcsolatot teremteni a magasabb rendű lényekkel és a spirituális egységekkel.

Naleziště: Rakousko, Německo, Rusko, Mexiko, USA, Brazílie, Madagaskar a Česká republika (Písecko).

Alkalmas ezekhez a csillagjegyekhez: Ikrek, Szűz.

  • Tisztítás: Tisztítsd meg langyos víz alatt, vagy hagyd egy tál vízben éjszakára egy kristállyal.
  • Feltöltés, a tisztítás után következik: Töltsd fel apatitodat közvetett napfényen vagy kristálydrúzán.

Szín: Az Apatit a színtelentől a rózsaszín, sárga, zöld, kék és lila színekben terjedő árnyalatokban fordulhat elő. Az adott színt és az árnyalatot mindig a kémiai anyagok határozzák meg. Az ékszereknél a kék a leggyakrabban használt árnyalat, amely főként Brazíliából származik. 

Webáruházunkban többféle méretben és típusban találsz apatitot. A természetes apatitot 2, 3, 4, 6 és 8 mm méretben kínáljuk. A természetesen fényes változat mellett matt változatban is kapható. Az apatitból ovális vagy akár törmelék darabokat is kínálunk.

Přírodní apatit - korálky, modré  Přírodní apatit - korálky, broušené Přírodní apatit - oválky, 8~15x7~12x4~12mm Apatit zlomky, korálkyPřírodní apatit - korálky, modré Přírodní apatit - korálky, broušené, modré - 3 mm

Recommended products6