Itt a tavaszi kiárusítás! Vásároljon kedvezményes áron.

Aventurin

Az aventurint a boldogság és a lehetőségek kövének nevezik. Állítólag mindenre pozitív hatással van, ami a jóléttel és gazdagsággal kapcsolatos. Gyakran használják otthonok és kertek geopatogén zónák elleni védelmére vagy kéksugárzás elleni védelemre (pl. mobiltelefonok). Állítólag erősíti a döntéshozatali és irányítási készségeket. Egészséges önbizalmat, türelmet ad, csökkenti a makacsságot és segít megérteni a lényeget. Emellett úgy vélik, hogy boldogságot hoz az anyagi kérdésekben, az állásinterjúkon vagy a nehéz munkaidőben.

Megfelelő felhasználása például irodákban vagy stresszel terhelt területeken. Az Aventurin segít harmonizálni az ellenkező nem energiáit is, így alkalmas vegyes munkacsoportos irodákba is. Ezenkívül csillapítja a haragot és a negatív érzelmeket, és belső békét hoz.

Az Aventurin állítólag elősegíti a jó alvást és kellemes álmokat. Állítólag segít a szívbetegségekben, és helyreállítja a szervezet anyagcsere-funkcióinak egyensúlyát. Ezenkívül csökkenti a vérnyomást és a koleszterinszintet, valamint csökkenti a túlzott étvágyat. A pajzsmirigy működésének szabályozására is használják, és segít enyhíteni a hátfájást, különösen az ágyéki régióban.

Alkalmas ezeknek a jeleknek: bika, rák,nyilas

  • Tisztítás: Tisztítsa meg havonta egyszer langyos víz alatt, vagy helyezze az Aventurint egy éjszakára egy tál vízbe a kristállyal. Ha vízfolyást választasz, akkor nem kell mást tenned, mint néhány percig folyó víz alatt tartani az ásványokat, majd hagyni, hogy megszáradjanak vagy egy pamut törülközővel megszárítsák.
  • Újratöltés: Tisztítás után következik. Az aventurint töltheti akár hold közben, akár gyenge napfényben. De vigyázz a ragyogó napsütésre, az Aventurin elhalványulhat rajta

Az Avanturit megtalálod eshopunkon  narancssárga színben.

Přírodní avanturín - korálky, oranžové Přírodní avanturín - korálky, oranžové

Recommended products12