Itt a tavaszi kiárusítás! Vásároljon kedvezményes áron.

Citrin - jelentősége és képességei

A citrin hatékony tisztítóként és regenerálóként ismert. Magában őrzi a napenergiát. Ennek köszönhetően hőt és energiát közvetít, és fokozza a kreativitást. Azt mondják, hogy elnyeli, átalakítja és eloszlatja a negatív energiát. Oldja az éjszakától való félelmet és megelőzi a rémálmokat. Segít leküzdeni a depressziót, a szomorúságot és a rossz gondolatokat. Egyéb valószínűsíthető hatásai közé tartozik, hogy erőt, bizalmat és pozitív világnézetet ad. Erősíti az individualitást. Növeli a motivációt és az önkifejezést.

Ha nehezen viseled a kritikát, a citrin lehet számodra a legmegfelelőbb ásvány. Azt mondják, hogy segíti az optimizmus és a pozitív hozzáállás fejlesztését.

Lelőhelyek: Spanyolország, Brazília, Madagaszkár és Csehország (Nyugat-Morvaország)

Alkalmas a következő csillagjegyek számára: Ikrek, Bika, Oroszlán, Szűz 

Tisztítás: A tisztítást langyos folyóvíz alatt végezzük.

Feltöltés, a tisztítás után következik: A citrint csak közvetett napfény mellett töltsd fel.

Szín: Ahogy a neve is mutatja, a citrin színezete elsősorban a sárga (világos és füstös) árnyalataiból áll. A citrin árát állítólag a színe is meghatározza. A drágább fajták elsősorban sárgásbarna, narancssárga vagy sárga-arany árnyalatukról ismerhetők fel. 

Webáruházunkban 2, 3, 6 és 8 mm-es méretben találhatsz citrint. Ezenkívül itt olyan törmelékeket is találsz, amelyeket súly szerint árulunk. Újdonság a webáruházunkban a nyers citrin.

Přírodní citrín - korálky, žluté, 8 mm Přírodní citrín - korálky, broušené, žluté, 3 mm Přírodní citrín- zlomky, žluté Surový citrín, do 50g

Recommended products2