Itt a tavaszi kiárusítás! Vásároljon kedvezményes áron.

Csakra makramé ásványi gyöngyökkel

A csakrák energetikai központok, ezekből a központok közül 7 található a testünkben.Minden csakrának megvan a maga feladata az univerzummal kapcsolatban, és a célunk, hogy mindegyik központ úgy működjön, ahogyan kell. Ennek az egyensúlynak a támogatására a csakrák különféle ábrázolásával vesszük körül magunkat - festmények, ékszerek vagy lakásdekorációk formájában, amelyek harmóniát hoznak otthonunkba. Most elkészíthet az egyet ezen útmutató szerint.

Mire lesz szükségünk::

3 db Ø 8 mm-es ásványgyöngy minden csakrához - ametiszt, szodalit, lapisz lazuli, zöld achát, arany jáde, tigrisszem, vörös jáspis
3 mm széles pamutzsinór
Pamut a zsinór színében
Kb. 28 cm hosszú ág vagy bot
Olló

1. lépés
A pamutzsinórokat a kívánt hosszúságra vágjuk - 2x 180 cm, 1x 150 cm, 26 x 80 cm. Vágjon 120 cm pamutot.

výroba macrame krok za krokem2. lépés
Vezmeme si šňůru o délce 150 cm. Pomocí dvou liščích smyček si navážeme na větev osnovu závěsu tak, aby byly konce stejně dlouhé. Pořádně utáhneme.

macrame s korálky výroba macrame krok 2

3. lépés
Úgy készítjük el, hogy mind a 26 db 80 cm hosszú zsinórt a lánchoz kötjük, ismét rókahurokkal. Ez teszi teljessé a makramé dekoráció alapját.
macrame krok za krokem4. lépés
Most jön a csakra "fonat". Az ágra rókahurokkal két 180 cm hosszú zsinórt kötünk, közéjük 120 cm hosszú pamutot kötünk.
tvorba macrame copánku 5.lépés
A zsinórozás egy kicsit bonyolultabb, de ha egyszer rájöttél, könnyű. A fonat elkészítését úgy kezdjük, hogy a pamut végeit elöl, a másikat hátrafelé osztjuk el egymástól. A pamutzsinór párokat keresztezzük, majd keresztezve helyezzük a pamutok közé.
korálky v macrame6. lépés
Felfűzünk egy gyöngyöt a pamutra, és addig mozgatjuk, amíg keresztbe nem kerül.
umístění korálků do macramé7. lépés
A pamutzsinórokat ismét keresztezzük a gyöngy körül, amit ismét rögzítünk és újra befűzzük a gyöngyöt. Így folytatjuk minden gyöngynél. Fontos figyelni a keresztezés irányát és azt, hogy mely zsinórok mennek alá. Mindig a bal oldalt teszem le.
copánek z korálků do macramé8. lépés
A gyöngyöket sorrendben felfűzzük - ametiszt, szodalit, lapisz lazuli, zöld achát, arany jáde, tigrisszem, vörös jáspis. A pamutzsinórt az utolsó gyöngy alá bújtatjuk, majd az egész fonatot még egyszer felhúzzuk, amitől egy bojt keletkezik. Végül a zsinórok végeit levágjuk.
čakra korálky barvy9. lépés
Akasztózsinórt is hozzáadhat az ághoz, attól függően, hogy hova kívánja elhelyezni a makrémet. És kész!
jaké korálky patří do čakra korálků

Megtekintheti az oktatóvideónkat is.

Ossza meg velünk, hogyan ment a makramé elkészítése. A fotót hozzáadhatja az Instagramhoz, vagy elküldheti nekünk e-mailben. Várjuk alkotásaikat.

Recommended products4