Itt a tavaszi kiárusítás! Vásároljon kedvezményes áron.

Holdkő

A holdkövet az új kezdetek kövének tartják. Segít megérteni, hogy a változás az élethez tartozik, és okkal történik. Erőt ad hozzá és elősegíti a belső növekedést. Azt mondják, hogy nagyon hatékony az érzelmi instabilitásnál. Azt mondják, hogy csökkenti a stresszt és segít kordában tartani az érzelmeket,ahelyett, hogy elnyomnák. Emellett értelmezést és kifejezést is kínál. Harmóniát és egyensúlyt hoz, amelyek kulcsfontosságú elemei a személyes boldogságnak. Vonzza az élethez a szerelmet, biztosítja a nyugodt alvást, visszaállítja és fenntartja a fiatalos megjelenést és hozzáállást. Új lehetőségeket nyit meg az intuíció és az inspiráció növelésével. A holdkő segíti a siker elérését mindenben, amit tesz. Főleg a szerelemben és az üzletben.

Ha nehezen bízik megérzéseiben, ez a kő az Ön számára. Ezenkívül feltárja és kiemeli a személyiség női aspektusait, mind a férfiak, mind a nők számára.

Állítólag a holdkő jótékony hatással van a felső gyomor -bél traktusra, elsősorban azért, mert enyhíti az érzelmi feszültséget. Kiegyensúlyozza a hormonrendszert, ami nőknél a menstruációs feszültség csökkenéséhez vezethet. Jótékonyan hat a bőr-, haj- és szemproblémákra. Segít a fogantatásban, a terhességben, a szülésben és a szoptatásban is.

Ezeknek a jeleknek ajánlott: rák, bak, halak

  • Tisztítás: langyos víz alatt tisztítsa. Csak tartsa a holdkövet folyó víz alatt néhány percig, majd szárítsa meg törülközővel.
  • Töltés: Tisztítás után következik. A holdkövet a holdfény tölti fel, ezért tegye ki a holdfényre néhány órára, hogy újratöltődjön.

 Webáruházunkban megtalálja a Holdkövet 8mm-es változatban.

Měsíční kámen, korálky Měsíční kámen, korálky

Recommended products12