Itt a tavaszi kiárusítás! Vásároljon kedvezményes áron.

Howlit

A Howlit, a Magnezit másik neve, a nyugalom és a kikapcsolódás köve. Állítólag kiváló segítője a nyugalom érzésének keltésére, alkalmas meditációra, harmóniát ad. Segít elfogadni másokat olyannak, amilyenek, segít ellenállóbbá válni a stresszel szemben és megnyugszik a stresszes helyzetekben. Ha idegességgel és gyakori ingerlékenységgel küszködik, ez a megfelelő kő az Ön számára. Pozitívan hat a saját gondolatok és érzések felismerésére, és feltétlen önszeretetet ébreszt. Jó hatással van a kreativitásra és serkenti az emberi memóriát is. Tulajdonosai ezért nagyobb vágyat éreznek az új információk és ismeretek befogadására. Ugyanakkor elősegíti a saját negatív gondolatok és érzelmek megértését. Alvászavarral küzdők számára is alkalmas. Nem kell mást tenned, mint a párnád alá tenni.

Állítólag segíti a kalcium raktározását a szervezetben, ami fontos a csontok, a fogak és az izmok számára. Csökkenti az izmok feszültségét, ezáltal ellazítja az egész testet. Ezenkívül enyhíti a fájdalmas menstruációt és a migrént.

Alkalmas ezekhez a jelekhez: mérleg, vízöntő, rák

  • Tisztítás: Tisztítsa meg langyos víz alatt. Csak tartsa az ásványokat néhány percig folyó víz alatt, majd hagyja megszáradni vagy megszáradni egy pamut zsebkendővel. Azonban ne áztassa a Howlitot túl sokáig. Ez egy puha kő, amely hajlamos összeomlani.
  • Töltés: Tisztítás után követi. Töltse fel Howlitot holdfényben, lehetőleg teliholdkor.

A Howlit viszonylag puha kő. Ezért óvatosan viselje, és kerülje az olajos parfümökkel való érintkezést, amelyek elszínezhetik. Szintén nem ajánlott viselni rendkívül napos és meleg időben.

E-shopunkban megtalálja a Howlit matt vagy fényes változatban 6mm -es és 8mm-es méretben. Van egy fazettás fehér Howlit is az Ön számára.

Korálky Howlit, Magnezit Detail holit korálky Matný howlit korálky

Recommended products12