Itt a tavaszi kiárusítás! Vásároljon kedvezményes áron.

Jáspis

A jáspist évszázadok óta ismerik mágikus és misztikus tulajdonságairól. Védőkőként emlegetik, amely harmóniát hoz a testbe és a lélekbe. Állítólag képes megvédeni a negatív környezeti hatásoktól, csökkenteni a légszennyezést és az elektromágneses szmogot. Belső békét hoz, erőt ad a saját személyiség kibontakoztatásához, megnyugtatja az idegrendszert és az érzelmeket. Emiatt jó támasz lehet stresszes és feszült helyzetekben. Bátorságot ad szándékai megvalósításához, és segít a konfliktusok megoldásában. Ráadásul állítólag elnyomja a veszélyes vágyakat és szeszélyeket, és éppen ellenkezőleg, boldogságot hoz az életbe.

Ha fejlesztenie kell szervezési készségeit, vagy támogatnia kell fantáziáját és gyors gondolkodását, ez a kő az Ön számára. Úgy gondolják, hogy segít előrelépni, és nem visszanézni.

A jáspis állítólag segít leküzdeni a túlzott fáradtságot, ezért alkalmas azok számára, akik fizikai vagy mentális stresszel küzdenek. Gyomorbántalmakban szenvedőknek vagy görcsöktől szenvedőknek is jótékony hatású. Ezenkívül azt mondják, hogy segíti a szövetek, például a sebsérülések gyógyulását.

Alkalmas ezeknek a jegyeknek: szűz, halak, vízöntő

  • Tisztítás: Tisztítsa meg langyos víz alatt. Csak tartsa az ásványokat folyó víz alatt néhány percig, majd hagyja megszáradni, vagy szárítsa meg egy pamut törülközővel.

  • Újratöltés: Tisztítás után következik. a jáspis a napból nyer energiát. Csak tegye ki a napfénynek néhány órára.

A Jáspist megtalálja néhány változatban az e-shopunkon.

 Přírodní jaspis - korálky, třešňový květ, růžové Přírodní jaspis - korálky, modrofialové Přírodní jaspis - korálky, zebra, růžové Přírodní jaspis - korálky, zebra

Recommended products12