Itt a tavaszi kiárusítás! Vásároljon kedvezményes áron.

Jáspis Netstone (selyemkő)

Jaspírt évszázadok óta elismerték varázslatos és misztikus tulajdonságairól. Védelmi kőnek nevezik, amely harmóniát hoz a testbe és a lélekbe. Állítólag képes védeni a negatív környezeti hatások ellen, és csökkenti a légszennyezést és az elektromágneses szmogot. Belső békét hoz, erőt ad saját személyiségének fejlesztéséhez, és megnyugtatja az idegrendszert és az érzelmeket. Emiatt jó támasz lehet stresszes és feszült helyzetekben. Bátorságot ad szándékaid megvalósításához, és segít a konfliktusok megoldásában. Ezenkívül azt mondják, hogy elnyomja a veszélyes vágyakat és szeszélyeket, és éppen ellenkezőleg, boldogságot hoz az életbe.

Ha fejlesztenie kell szervezeti képességeit, vagy ösztönöznie kell a fantáziát és a gyors gondolkodást, ez a kő az Ön számára. Azt is hiszik, hogy segít előrelépni, és nem nézni vissza.

A Jáspis állítólag segít a túlzott fáradtság leküzdésében, ezért alkalmas azok számára, akik fizikai vagy szellemi stresszel küzdenek. Ezenkívül előnyös a gyomorproblémákkal küzdő embereknek vagy azoknak, akik görcsökben szenvednek. Ezenkívül állítólag elősegíti a szövetek, például traumás sebek gyógyulását.

Ezeknek a jeleknek ajánlott: szűz, hal, vízöntő

  • Tisztítás: langyos víz alatt tisztítsa. Csak tartsa az ásványokat néhány percig egy patak alatt, majd hagyja megszáradni vagy szárítsa meg pamut zsebkendővel.
  • Töltés: Tisztítás után követi. Jáspis energiát kap a naptól. Csak tegye ki a napnak néhány órára.

Webáruházunkban Jáspis-t talál Netstone változatban (selyemkő / zebra).

Recommended products1