🚚 15.000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes

Néhány hónappal ezelőtt felmerült bennünk az ötlet, hogy a tanév végén karkötőt készíthetünk a tanárnak. Úgy gondoljuk, hogy sok csokoládét kapnak, de a karkötő tovább marad, és boldogabbá teszi őket. Nemrégiben egyik ügyfelünk még írt nekünk arról, hogy lesz -e gyűjteményünk a tanároknak. Ezt már nem tudtuk megtenni, és úgy döntöttünk, hogy karkötőgyűjteményt és ajándékkártyát hozunk létre.

Tehát, ha nem tudja, mit adjon egy tanárnak a tanév végén, vagy ajándékötleteket keres a tanárok számára, akkor van megoldásunk az Ön számára. És tele vagyunk velük! Karkötőt közvetlenül a tanároknak készített kollekcióból választhat. Vagy választhat bármilyen karkötőt az e-shopunkban, és ajándékkártyát választhat a tanárnak, amelyet megvehet hozzá. Alternatív megoldásként, ha kreatív akar lenni és szeretne alkotni, külön gyöngyöket  és alkatrészeket vásárolhat, és saját karkötőt készíthet a tanárnak. Nyugodtan írjon nekünk egy megjegyzést az ajándékkártyáról, és mi becsomagoljuk a csomagba.

Akár kész karkötőt választ, akár saját maga szeretné elkészíteni, mindenképpen szüksége lesz egy kis inspirációra.

Bemutatjuk tehát egy kis ízelítőt az új karkötő kollekcióból, amelyet kifejezetten ajándékként készítettünk a tanároknak a tanév végére. A karkötők egyéb változatát közvetlenül a kategóriában találja meg itt.