Itt a tavaszi kiárusítás! Vásároljon kedvezményes áron.

Karkötők tanárnők számára - Újdonság

Néhány hónappal ezelőtt támadt egy ötletünk, mégpedig hogy a tanév végére karkötőket készíthetnénk a tanárnőknek. Úgy gondoljuk, hogy csokoládé helyett inkább a karkötő az ami tovább marad, és jobban örülnek majd neki. Egyik ügyfelünk nemrég ráadásul írt is nekünk, hogy nem-e lehetne a tanárnők számára egy kollekciót készíteni. Ekkor már nem bírtuk tovább, és úgy döntöttünk, hogy létrehozunk egy karkötő- és ajándékkártya-kollekciót.

Ha tehát nem tudod, hogy mivel ajándékozd meg a tanárnődet a tanév vége alkalmából, vagy tippeket és ötleteket keresel a tanárnőknek szánt ajándékhoz, van megoldásunk a számodra. Méghozzá rengeteg! A karkötőt vagy közvetlenül a tanárnők számára összeállított kollekciónkból választhatod. Vagy választhatsz bármelyik karkötő közül az online áruházunkban, hozzá pedig választhatsz a tanárnőnek egy ajándékkártyát, amit tőlünk kapsz ajándékba. Alternatív megoldásként, ha kreatív akarsz lenni és szeretsz alkotni, megvásárolhatod a különálló gyöngyöket és alkatrészeket, és magad is elkészítheted a tanárnőnek szánt karkötőt. Az ajándékkártya esetében bátran kérd azt tőlünk a megjegyzés részben, és mi mellékelni fogjuk a csomagodhoz.

náramek pro paní učitelku jako dárek dárek pro paní učitelku

Akár kész karkötőt választasz, akár magad szeretnéd elkészíteni, mindenképpen jól fog jönni egy kis inspiráció.

Bemutatunk tehát egy kis ízelítőt új karkötőkollekciónkból, amelyet kifejezetten a tanárnőknek szánt ajándékként készítettünk a tanév végére. További karkötő variációkat közvetlenül a kategóriában találsz itt.

 

náramek z růženínu a jaspisu s dárkovou kartou pro paní učitelku 

Minden karkötőhöz egy ingyenes díszdobozt kapsz és egy "A legjobb tanárnő" feliratú kártyát. Ha pedig saját felirattal ellátott kártyát szeretnél adni a tanárnődnek, szívesen elkészítjük. Válaszd ki a saját felirattal ellátott kártya lehetőségét, és írd be a szöveget a rendelés megjegyzésébe.

dárek pro paní učitelku ke konci školního roku dárek pro učitelku

A tavalyi év egyik legkelendőbb karkötője a rózsakvarc, howlit és tigrisszem karkötő volt angyallal.

náramek z růženínu a tygřího oka, andělíček

Azon a díszdobozon kívül, amelyet a karkötőhöz ingyenesen kapsz, választhatsz több díszdoboz közül is. Dombornyomott díszdobozokat 3 színben kínálunk, a képen látható feketében, rosegoldban és aranyban. Ezzel a karkötő színét a díszdoboz színével is összehangolhatod. A díszdoboz ára 1 025 Ft.

dárková krabička s ražbou

Bármilyen ajándékot is adsz a tanárnődnek, meggyőződésünk, hogy örömet fogsz neki szerezni. Minden tanulónak és diáknak kellemes szünidőt kívánunk, a szülőknek pedig azt, hogy a szünidő zavartalanul, és kicsit nyugodtabb tempóban teljen.

náramek pro paní učitelku z achátu

A Nubio nevében, Jana