Itt a tavaszi kiárusítás! Vásároljon kedvezményes áron.

Kövek a csillagjegy szerint - Szűz

A drágakövek pozitív hatását a babiloni időkben hitték. Azóta a drágakövek szinte minden vallásban elterjedtek, és később az egyes csillagjegyekhez rendelték őket. Az állatövről többet megtudhat  Ásványi kövek horoszkóp szerint - cikkben  

Az emberek nem csak dekorációként, hanem talizmánként is használták a köveket, amelyek boldogságot, gazdagságot, egészséget és egyéb eredményeket hoznak tulajdonosaiknak. Egyes kultúrák a köveket életük védelmezőjének, vagy akár gyógyszernek tekintették. A kövekről azt hitték, hogy hatalmuk van az emberi élet és egészség felett, és szinte mágikus és mágikus tulajdonságokat tulajdonítottak nekik.

Azt mondják, ha a megfelelő követ választod ki magadnak, az megadhatja az energiáját, és segíthet felfedezni erős tulajdonságaid, megvéd, és pont azt adja, amire szükséged van, például elszántságot nehéz helyzetekben.

Az alábbiakban összeállítottunk egy listát azokról a kövekről, amelyek ajánlottal a Bak jegyében születetteknek. Tehát azoknak, akik 8.24 és 9.23 között születtek.

 Kövek a csillagjegy szerint - Szűz

Minden Szűznek megfelelő kő:

Citrin, ametiszt, jáspis, heliotróp, tigrisszem, lapis lazuli, borostyán, charoit, szodalit, amazonit, lepidolit, napkő, turmalin, achát,  berill, karneol, olivin, rubin, zafír.

Ez a lista segíthet kiválasztani a megfelelő ásványi anyagokat az Ön vagy egy közeli személy számára. Azt mondják azonban, hogy a választásnál jó, ha a saját megérzéseidre hallgatsz, és az első kő, amelyen megakad a szemed, az a megfelelő.

 Reméljük, hogy a cikk segített Önnek. Ha szeretné tudni, hogy mely kövek alkalmasak más jegyekre, átfogó áttekintést talál az Ásványi kövek horoszkóp szerint cikkben.

A Nubio csapatának nevében, Jana

Recommended products9