Itt a tavaszi kiárusítás! Vásároljon kedvezményes áron.

Közeleg a karácsony, és van néhány tippünk a karácsonyi ajándékokhoz. 🎄🎅

A karácsony talán a legnépszerűbb ünnepünk. Szeretjük az édességek és a karácsonyi díszek illatát. És annak érdekében, hogy ezt az időt egy kicsit kellemesebbé és egyszerűbbé tegyük számodra, úgy döntöttünk, hogy írunk neked egy cikket karácsonyi ajándék tippekkel, amelyeket közvetlenül az e-shopunkban találsz meg. És akár neked, akár szeretteidnek.

1. Karkötők gyártása

Nem lennénk a Nubio.cz, ha nem említenénk a karkötők gyártását. A karkötő saját készítésének fő előnye, hogy a karkötőt közvetlenül az ajándékoznizni kívánt személy számára készítheti el. Használhat ásványgyöngyöt, üveggyöngyötv, fagyöngyöt  vagy bármilyen mást, amit szeret. Kiválaszthatja a gyöngyök típusát, például horoszkóp szerint vagy egyszerűen kedvenc színei szerint. Ne feledkezzünk meg azokról az alkatrészekről sem, amelyek gyönyörűen díszítik a karkötőt. Például felhelyezhetsz egy   "mom"feliratú medált   a karkötődre, vagy egy mancsos medált a kutyabarátoknak. Karácsonyi motívumú medálokat is kínálunk, így ha először szeretnél ráhangolódni vagy karácsonyra karácsonyi karkötőt adni, akkor hajrá. 🎄

A legyártott karkötőket ezután karácsonyi motívumú zacskóban vagy dobozban ajándékozhatod.

Vánoční krabička červenáVánoční krabička se sobemVánoční krabička na dárky se santou

Vánoční pytlík se stomečkem Vánoční pytlíček hvězdy Vánoční pytlík merry christmas

2. Adj egy kész karkötőt

Ha pedig nincs időd saját karkötőt készíteni, vagy szeretnél egy már elkészítettet ajándékozni, nézd meg karkötő kínálatunkat. Ásvány és üveggyöngy karkötők közül egyaránt válogathatsz. Minden karkötőhöz választhat egyet az ajándékkártyák  közül, melyet ingyenesen kap tőlünk. Vannak ajándékkártyáink például karácsonyi motívummal vagy motívumokkal édesanyáknak, nővéreknek vagy tanároknak. Ha pedig valami igazán személyre szabott ajándékot szeretnél ajándékozni, készíthetsz ajándékutalványt, saját szöveggel és képpel.

Náramek z minerálů, vánoční dárek náramek z jaspisu, křemene a se stromem života Náramek z howlitu, lávy a nefritu náramek ze skleněných korálků

3. Adventi naptár

Ha szeretnéd magad vagy valaki mást többször is boldoggá tenni, adj neki egy DIY adventi naptárat. 🎄 Ebben a naptárban a következőket kapod tőlünk:
🎄 Adventi matricák
🎄 12 táska karácsonyi nyomattal
🎄 12 sima juta zacskó
🎄 24 kerek címke felragasztható
🎄 zsinór akasztáshoz

Így a naptárat otthon is összeállíthatja, és ami a legfontosabb, kívánsága szerint töltheti ki. És hogy tele lesz-e gyöngyökkel, vagy mást teszel bele, az rajtad múlik. Pontosan két naptárt készítettünk Önnek, amelyek csak a matricákban különböznek egymástól.

adventní kalendář adventní kalendář do it yourself adventní kalendář s vlastní náplní

4. Gyöngykészletek

Egy másik nagyszerű ajándék tipp a gyöngykészletek. A szettet ajándékozhatod gyerekeknek és felnőtteknek is, mert univerzálisak és mindegyik ízlése szerint készít karkötőt. A készletek mindig üveggyöngyöket tartalmaznak, méretüket pedig te magad választhatod ki. Kínálatunkban 4mm, 6mm, 8mm vagy 10mm gyöngyökből álló készleteket talál. A készletek helyett minden bizonnyal adományozhatsz néhány kiegészítőt a gyöngyfűzéshez, mint például gyöngyfűző alátétek, szerszámkészletek (melyek egyébként a nagyon új színű csomagolásban vannak), vagy gyöngy és alkatrész tárolót.

Sady skleněných korálkůSkleněné korálky lesklé/praskané - 10 barev, modré, 10mmsady nářadí na korálkovánísada korálků


5. Ajándék utalvány

 Ha még mindig nem tudja, hogyan válasszon ajándékot, a Nubio.cz e-shopunkban választhat vásárlási utalványt, ahol mindenki maga választhat. 4 féle utalványt kínálunk. Ajándék utalvány 500 Kč, 1 000 Kč, 1 500 Kč és 2 000 Kč. értékben. A megajándékozott ezután választhat az összes gyöngy és kiegészítő közül, mint például gyöngy tárolók, gyöngykészletek vagy karkötő kiegészítők. Természetesen választhat kész karkötőket is. Röviden, minden, ami az e-shopban található.

dárkový poukaz na korálky  dárkový poukaz na korálky  dárkový poukaz na korálky  dárkový poukaz na korálky

Ezek a mi ajándék tippjeink, melyeket a fa alatt adományozhatsz a gyöngyök és gyöngyfűzés szerelmeseinek.

Kevés stresszt, ami időnként ehhez az időszakhoz kötődik, és fordítva, sok kikapcsolódást és oldott karácsonyi hangulatot kívánunk. 🎅

Nubio Jana