Itt a tavaszi kiárusítás! Vásároljon kedvezményes áron.

Kristály

A kristály a kvarc tiszta formája. Más kövek szabályozójaként működik. Ez a leghatékonyabb kristály és nagyon erős energiaerősítő. Állítólag képes elnyelni, felszabadítani és szabályozni az energiát, ami teljes harmóniához vezet. Ugyanakkor ösztönzi az emberi pszichét, a függetlenséget és az önfejlesztést. Kiváló segítő a meditációhoz. Megvéd minden rossztól és negatívumtól, növeli a lelki erőt és képes eltávolítani az emberekben lévő blokkokat. Emellett állítólag eltávolítja az elektronika által kibocsátott elektromágneses sugárzást, és képes kiszűrni minden zavaró hatást. Eltávolítja a gátlásokat és a félelmeket, és küzd az álmatlanság ellen. Ha nehezen alszik, tegye a kristályt az ágyhoz, például az éjjeliszekrényre.

Alkalmas ezekhez a jegyekhez: Ikrek, Rák, Skorpió, Bak, Vízöntő, Oroszlán

  • Tisztítás: Tisztítsa meg langyos víz alatt vagy egy tál vízben. Ha úgy dönt, hogy folyó víz alatt tisztítja, tartsa az ásványokat folyó víz alatt, majd hagyja megszáradni, vagy szárítsa meg őket egy pamut zsebkendővel.
  • Töltés: Tisztítás után követi. A kristály a napból nyer energiát. Csak tegye ki a napfénynek néhány órára.

E-shopunkban 8 mm-es és 6 mm-es roppanókristályt talál. Ezen kívül kristály drúzát szürke, rózsaszín, kék és lila színben.

Přírodní praskaný křišťál - korálky, bezbarvéPokovená drůza z přírodního křišťálu, šedá Pokovená drůza z přírodního křišťálu, růžová Drůza z přírodního křišťálu, modrá Drůza z přírodního křišťálu, fialová

Recommended products12