Itt a tavaszi kiárusítás! Vásároljon kedvezményes áron.

Láva (lávakő)

A lávakő a vulkán energiájával bír, ennek köszönhetően erős védőkőnek mondják. Védelmet nyújt a lelki és fizikai támadások ellen, és visszaadja azokat az elkövetőnek. Állítólag vitalitást ad, elősegíti a gyógyulást, örömet, biztonságérzetet, önbizalmat és bátorságot ad. Mélyíti a természettel való kapcsolatot. Elnyomja a negatív energiákat és erősíti a pozitívat. A láva ereje elősegíti az életváltoztatás iránti elkötelezettséget és segít a célok elérésében. Állítólag jó hatással van a képzeletre és aktiválja a logikus gondolkodást.

A láva állítólag egy projektív kő, amely eltávolítja a negatív energiákat, és elnyomja a fizikai és mentális stresszt. Segít megnyugtatni az érzelmeket, és az újjászületés kövének tartják.

Gyakran használják az egész test hidratálására masszázsok során. Csökkenti az izomfeszültséget, erősíti az immunitást és lazító hatású. Azt mondják, hogy jól méregteleníti a szervezetet, és enyhíti a duzzanatot, fájdalmat és gyulladást.

Alkalmas ezeknek a jeleknek: mérleg skorpió bak

  • Tisztítás: A lávát nem kell rendszeresen tisztítani vagy újratölteni, mert erejének köszönhetően mindent elbír magától. Ha azonban tisztítani szeretné, langyos vízsugár alatt tisztítsa meg, majd hagyja megszáradni, vagy szárítsa meg egy pamut zsebkendővel.
  • Feltöltés: Tisztítás után következik. Csak tegye ki a napnak tetszőleges időre.

E-shopunkban fekete a feher lávát találsz arany, ezüst és rózsaszín. színben.

Přírodní láva - korálky Přírodní láva - korálky Přírodní láva - korálky, pokovené, zlaté Přírodní láva - korálky, pokovené, stříbrné Přírodní láva - korálky, pokovené, růžové

Recommended products12