Itt a tavaszi kiárusítás! Vásároljon kedvezményes áron.

Mik azok a dZi gyöngyök?

Nemrégiben új típusú természetes Achátot tettünk fel e-shopunkba - Achát dZi tibeti gyöngyöket. És ebben a cikkben szeretnénk megosztani veletek, hogy mik ezek a dZi gyöngyök.

A DZi-t ősidők óta védő amuletteknek tekintik, és állítólag pozitív védőhatást fejtenek ki. Nagy jelentőségük van az ázsiai kultúrákban, különösen a tibeti kultúrában, ahonnan valószínűleg származnak. De figyeljen a kiejtésre, a dZi "zee" -ként olvasható, ami sok ember számára nagy meglepetés.

achát dzi korálky v náramku

A rossz hír az, hogy az eredeti dZi követ ma nehéz találni, ezért a hű másolatával kell megelégednünk. Már a középkorban a dZi gyöngyök természetes Achátból készültek, amely a mai napig fennmaradt. Az Achátot csiszolják és dZi stílusban díszítik. Leggyakrabban szemekkel díszítik, amelyek száma és minősége a kő értékét és minőségét mutatja. A minták azonban hullámokból, körökből, oválisokból, csíkokból, vonalakból, "cikcakk" vonalakból vagy más szimbolikus formákból is állhatnak. A Dzi gyöngyök a színezés miatt sokféle színűek lehetnek. Ezek azonban gyakran a barna -fekete árnyalatok, elefántcsontfehér mintákkal.

A Dzi-t magyarra csillogás, fényesség vagy pompaként fordítják,  (mandarinul) kínaiul pedig a dzi köveket "mennyei gyöngynek" nevezik. Az igazság az, hogy még ezek is teljesen istenien néznek ki a karkötőkben, és megjelenésüknek köszönhetően nagyon eredeti darabok.

 

A dZi kövek jelentése az szemek száma szerint:

2 szem – kapcsolatok köve - harmóniát és szeretetet hoz, azt mondják, hogy új energiával, harmóniával láthatja el a hosszabb távú kapcsolatokat, és boldogságot hoz a családoknak. És vigyázz, ha nem vagy szerelmi kapcsolatban, az segíthet lelki társ megtalálásában.

3 szem – jólét és boldogság köve-állítólag boldogságot, jólétet, hosszú életet és még gazdagságot is hoz. Ezenkívül pozitív hatással van az egészségre, támogatja a fizikai erőnlétet, az elmét és a szívet.

5 szem – gazdagság köve - öt szem a gazdagság, a pénz és a hosszú élet szimbóluma. Állítólag támogatja a sikert, különösen anyagi szinten, és segít a kitűzött célok elérésében. Ha segíteni akarna az élet változásainak kezelésében, ez a kő az Ön számára.

6 szem – tömbkövek - állítólag segítenek megszüntetni az emberi élet hat alaptömbjét - betegségeket, baleseteket, szegénységet, baleseteket, csalásokat és váratlan halált. Segíthet azoknak az embereknek is, akik új karrierbe kezdenek, vagy egy lépést próbálnak előrelépni az életben.

9 szem – boldogság köve – nagy hatalma van, állítólag boldogságot és áldást hoz. Segít az egyén intelligenciájának és bölcsességének fejlesztésében, és javítja az egészséget. Állítólag hatással van a vagyon újratermelésére és elosztására, valamint elősegíti a karriert és a vállalkozói sikereket. Ezen kívül segít eltávolítani az akadályokat, amelyek visszatarthatnak minket. A 9 szemű követ minden dZi kő királyának tartják.

És milyen dZi gyöngyöket talál az e-shopunkban?

Szemekkel díszített

Přírodní achát - tibetské korálky dZi, hnědočerné Přírodní achát - tibetské rondelky dZi, bíločerné Přírodní achát - tibetské oválky dZi, hnědozelené Přírodní achát - tibetské oválky dZi, hnědozelené 

Přírodní achát - tibetské oválky dZi, hnědočerné, Přírodní achát - tibetské korálky dZi, hnědé Přírodní achát - tibetské rondelky dZi

Hullámokkal díszített 

Přírodní achát - tibetské korálky dZi, broušené, žlutočerné  

Díszített körök

Přírodní achát - tibetské korálky dZi, broušené Přírodní achát - tibetské korálky dZi, broušené, bílé 

Egyéb szimbólumok

Přírodní achát - tibetské oválky dZi, bílohnědé <