Itt a tavaszi kiárusítás! Vásároljon kedvezményes áron.

Nefrit

A nefritet és a jadeitát gyakran ikreknek nevezik. Csak árnyalataikban különböznek egymástól, de pontosan ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkeznek. Állítólag vonzzák a szerelmet és a pénzügyeket. Ugyanakkor állítólag élethosszabbító hatást fejtenek ki, és alkalmasak pozitív energia támogatására az üzleti tárgyalások vagy a karrier növekedése során. Békét, nyugalmat és tiszta elmét is hoz. Azt mondják, hogy a szomorúság és a kilátástalanság ellen dolgoznak, felszabadítják az érzelmeket, az ingerlékenységet és megnyugtatják az elmét.

Függetlenségre és önellátásra tanít. Ezen kívül segítenek új barátságok kötésében és a szívek megnyitásában.

A jadeitet az álmok köveként emlegetik, aminek köszönhetően könnyebb megvalósítani álmait és követni azokat. Ha azok közé tartozol, akik reggel szeretnének emlékezni az éjszakai álmaidra, tedd Jadeit a párnád alá. Állítólag pozitív hatással van az álmok emlékére.

Azt mondják, hogy a jade segít megelőzni a betegségeket és az egészségügyi problémákat. Állítólag támogatja a szív és a keringési rendszer működését. Kismamáknak vagy teherbe esni vágyóknak is ajánlott.

Ajánlott ezeknek a jeleknek: mérleg, rák, hal

  • Tisztítás: A nefrit nem szívja fel a negatív energiát. Ezért nem szükséges rendszeresen tisztítani vagy tölteni. A tisztítást langyos vízsugár alatt végezze el, majd hagyja megszáradni, vagy egy pamut zsebkendővel szárítsa meg.
  • Töltés: Tisztítás után követi. A nefrit a napból nyeri az energiát. Csak tegye ki a napfénynek néhány órára. Azonban, mint említettük, töltés vagy tisztítás nem szükséges.

E-shopunkban megtalálja a Jádet feher, rózsaszín, piros vagy lila színben.

Korálky Nefrit, bílé Nefit 8mm, korálky bílé Přírodní nefrit - korálky, růžové Přírodní nefrit - korálky, růžové

Recommended products12