Itt a tavaszi kiárusítás! Vásároljon kedvezményes áron.

Opál

Az opál az összes többi kő színeit és képességeit tartalmazza. Azt mondják, hogy boldogságot hoz, feltárja az ember belső szépségét, felébreszti a mentális látomásokat és energiát ad az élethez. Segít felfedezni és megnyilvánulni az „én”. Fejleszti a pszichés erőt, erősíti a karakter sajátosságait, egyediségét. Állítólag fényt, spontaneitást hoz és támogatja a művészi hajlamokat. Erősíti az élni akarást és az optimizmust is. Ugyanakkor az egyik legerősebb gyógyító kövek. Azt mondják, hogy képes meggyógyítani az érzelmeket, és segít megnyugtatni a szívet érzelmi feszültség alatt. Segít a depresszió csökkentésében és a remegés leküzdésében. Életerőt, energiát és kitartást ad hozzá.

A szerelemhez és a szenvedélyhez is kapcsolódik. Segít felébreszteni az örömöt, a lelkesedést és a kezdeményezőkészséget a zárt emberekben. Eltávolítja az akadályokat, erősíti az érzelmeket, és hűséget és lojalitást vált ki.

Opál állítólag pozitív hatással van a fertőzések és a láz kezelésére. Jó hatással van a látásra, enyhíti a premenstruációs szindrómát, segíti a vér és a vese tisztítását.

Alkalmas ezeknek a jeleknek: szűz, mérleg, nyilas

  • Tisztítás: Tisztítsa meg langyos víz alatt. Csak tartsa az ásványokat víz alatt néhány percig, majd hagyja megszáradni, vagy szárítsa meg egy pamut törülközővel.
  • Újratöltés: Tisztítás után következik. Az opál akár árnyékban, akár éjszaka tölthető (teljesen feltöltött állapotban nagyobb az ereje).

E-shopunkban megtalálja például az Opált színtelen változatban.

Recommended products3