Itt a tavaszi kiárusítás! Vásároljon kedvezményes áron.

Rózsakvarc

Nem csoda, hogy a rózsakvarc vásárlóink ​​legnépszerűbbek közé tartoznak. Ez a szerelem, a szépség és a harmónia köve. Állítólag életenergiát ad és békét hoz az életbe, serkenti a gyengédséget, az érzelmeket, a belső békét és a jó közérzetet. Erősíti a barátságokat, erőt ad a megbocsátáshoz és segít elengedni az érzelmeket. Kiváló társ az önszeretet és az önbecsülés útján. A rózsakvarcot arra is használhatja, hogy támogassa képzeletét, kreativitását, türelmét és kreativitását.

Azt mondják, hogy pozitív hatással van a vesére, a szívre, a májra és a tüdőre. Eltávolítja a káros anyagokat és a felesleges folyadékot a szervezetből. Emellett jó hatással van a nemi szervekre és a meddőségi problémákra is.

Alkalmas ezekhez a jegyekhez: mérleg, skorpió, iker, bika

  • Tisztítás: Tisztítsa meg langyos víz alatt, lehetőleg 14 naponta. Csak tartsa az ásványokat néhány percig víz alatt, majd hagyja megszáradni vagy száritsa meg egy pamut zsebkendővel.
  • Töltés: Tisztítás után követi. A rózsakvarcot holdfényben töltik fel, vagy feltöltött kristályra vagy ametisztre helyezik. Ne töltse újra a rózsakvarcot a napon, mert kifakulhat.

E-shopunkban megtalálja a Rózsakvarcot matt vagy fényes változatban.

Korálky z matného růženínu Korálky z růženínu Korálky z růženínu

Recommended products12