Itt a tavaszi kiárusítás! Vásároljon kedvezményes áron.

Szerpentin

A szerpentinről, néha „kígyókőről vagy kígyóról” azt mondják, hogy örömet okoz az életnek. Ez egy kő, amely segít a meditációban és a lelki nehézségekben. Teret nyit a mentális képességeknek, kiegyensúlyozza a mentális és érzelmi egyensúlyhiányt, valamint elősegíti az életerőt, a tisztaságot és az egységet. Azt is mondják, hogy segít stimulálni a szexuális érzéseket és javítani a kapcsolatokat. Segítője a nyílt tárgyalásoknak, véleménynyilvánításnak vagy ígéretek betartásának. Kedves és szeretetteljes magatartásra ösztönöz a környezettel szemben. A magány érzése ellen és a körültekintő beszéd elősegítésére használják. A szerpentin kapcsolatban áll a természettel. Meditációban, érzelmi megtisztításban, mentális erő növelésében, szerelem és gazdagság hozatalában használják. Azt mondják, hogy véd a mérgező állatok, például kígyók vagy pókok ellen. Azt is mondják, hogy taszítja a rovarokat és a kullancsokat.

Szerpentin állítólag erősíti a hosszú élettartamot. Segít megtisztítani és lebontani a mérgező anyagokat a szövetekből és a vérből. Támogatja a sejtek regenerálódását, segít enyhíteni a menstruációs és izomfájdalmakat.

Ezeknek a jeleknek ajánlott: kos, bika, ikrek,mérleg

  • Tisztítás: Sós vízben tisztítsa. Áztassa bele a szepentint, és ujjaival tisztítsa meg. Ezután hagyja megszáradni vagy szárítsa meg pamut zsebkendővel.

  • Töltés: Tisztítás után következik. A Szerpentin akár árnyékban, akár éjszaka holdfényben tölthető fel.

Webáruházunkban megtalálható a Szerpentin , zöld változatban.

Přírodní serpentin - korálky, zelené Přírodní serpentin - korálky, zelené

Recommended products1