Itt a tavaszi kiárusítás! Vásároljon kedvezményes áron.

Tigrisszem

A tigrisszemet a változás kövének tekintik. Emlékeztet bennünket, hogy a változás hozzátartozik az élethez, bármilyen nehéz is néha. Állítólag segít jobban megbirkózni a változásokkal, önbizalmat, erőt és elszántságot ad az új kezdetekhez. Belső békét ad a változások során. Bátorságot és türelmet hoz, és segít objektív döntéseket hozni zavaró érzelmek jelenléte nélkül. Reménytelenséggel, félelemérzettel, szorongással és feszültséggel küzd. Az önkritika csökkenéséhez, a saját ár és önszeretet kereséséhez vezet. Állítólag javítja a hangulatot, erőt ad a kitűzött célok eléréséhez, valamint pozitívan hat a koncentrációra és a kreativitásra. Boldogságot és gazdagságot hoz az életbe, vitalitást ad, és segít növelni a fizikai erőt.

Ha makacs vagy, vagy növelni szeretnéd koncentrációdat és kreativitásodat, a tigrisszem a megfelelő ásványi anyag számodra. A türkiz mellett kő az utazók számára. A tigrisszem védi az utazókat hosszú külföldi útjain.

Állítólag erősíti az immunitást, és pozitívan befolyásolja az ízületek és a csontok gyógyulását és szilárdságát. Segít a személyiségzavarokban, oldja a stresszt és szabályozza a túlzott szexuális vágyat. Állítólag alkalmas kő a szervezet méregtelenítésére és az anyagcsere szabályozására.

Alkalmas ezeknek a jeleknek: szűz, bika, ikrek, rák

  • Tisztítás: Tisztítsa meg 15 naponta folyó langyos víz alatt. Csak tartsa az ásványokat folyó víz alatt néhány percig, majd hagyja megszáradni, vagy szárítsa meg egy pamut törülközővel.
  • Újratöltés: Tisztítás után következik. A tigris szem a naptól nyer energiát. Csak annyit kell tennie, hogy néhány órára ki kell tennie a napsütésnek. A töltési hatás fokozása érdekében a Tigrisszemet a kristállyal együtt töltheti.

Na našom e-shope nájdetevnebofarbe.

E-shopunkban Tigrisszemet  találhat fekete-barna vagy lila színben.

Přírodní tygří oko - korálky, černohnědé Přírodní tygří oko - korálky, černohnědé 

Recommended products2