Itt a tavaszi kiárusítás! Vásároljon kedvezményes áron.

Türkiz

A türkizt az utazók amulettjeként emlegetik. Ez egy szent kő, amelyről azt mondják, hogy védő, gyógyító hatása van. Boldogságot hoz az életbe, visszatükrözi a negatív energiákat és megtisztítja a lelket. Alkalmas meditációra és méregtelenítésre, valamint fokozza az emberi intuíciót. Szerelmet hoz, egyensúlyba hozza a férfi- és női energiákat és elmélyíti a szerelmi kapcsolatokat. Ezenkívül képes megnyugtatni a beszélőket beszédük előtt, oldja a stresszt és a félelmet, valamint boldogságot és belső békét hoz. A depresszió és a kimerültség ellen hat. Bátorítja a kreativitást, örömet és gazdagságot hoz, és segít megtalálni az életcélokat és értelmét.

Ha a helyes életmódot és életed értelmét keresed, ez a kő neked való. Segít megnyitni elmédet új gondolatok és ötletek előtt, és erőt találni az önmegvalósításhoz.

A türkiz állítólag megfelelő azoknak, akik étkezési zavarokban szenvednek. Javítja a tápanyagok felszívódását, szabályozza a gyomornedvek savasságát és nyugtatja a gyomrot. Állítólag pozitív hatással van az immunitásra, csillapítja a fájdalmat és serkenti a szövetek regenerálódását.

Ezeknek a jegyeknek megfelelő: Ikrek, Nyilas, Hal, Vízöntő

  • Tisztítás: A türkizt nem szabad vízbe meríteni, ezért a folyóvíz alatti tisztítás nem ideális számára. Barna rizzsel könnyen tisztítható. Csak öntsük a főzetlen rizst egy tálba, és tegyük rá a türkizt 12 órára. Ezt követően a rizst ki kell dobni (nem szabad elfogyasztani), mert a kőből negatív energiát vesz fel.
  • Töltés: Tisztítás után következik. A türkiz feltöltődik a holdfényben. A napon történő újratöltés hatására kifakulhat.

E-shopunkban több változatban is megtalálja a Türkizt.

Syntetický tyrkys - korálky, šedé Syntetický tyrkys - korálky, růžové Syntetický tyrkys - korálky, korál Syntetický tyrkys - korálky, tmavě růžová

Recommended products6