Itt a tavaszi kiárusítás! Vásároljon kedvezményes áron.

Unakit

Az Unakit a személyes növekedés és jövőkép kövének tekintik. Állítólag segít azonosítani azokat az elemeket, amelyek akadályozzák a fejlődést, és erőt ad a negatív energiát felszívó dolgok és emberek eltávolításához. Azérzelmeket kiegyensúlyozza, sőt földelni is tudja. Megmutatja, mikor kell kompromisszumot kötni.segít megmagyarázni az elzáródás okát és eltávolítja az érzelmi blokkokat. Ennek eredményeként kialakulhat a személyes növekedés, ami viszont a lélek, a test és az érzelmek harmonizációjához vezethet.

Azt mondják, hogy az Unakit segít a saját kezükbe venni az életet, és kordában tartani. Önbizalmat, önbizalmat és erőt ad az ember saját és racionális döntéseihez. Azt mondják, hogy hirtelen felszabadítja a negatív érzések, például a félelem, a harag vagy a fájdalom tömeges kiáradását, amelyeket régóta elfojtottak. Ez aztán erőt ad nekik, hogy felálljanak és foglalkozzanak velük.

Az Unakit állítólag alkalmas terhes nők számára. Védi az anyát és a magzatot, segít az egészség megőrzésében a várandósság és a szülés során. Harmonizáló hatással van a női nemi szervekre, segít a bőr minőségének javításában, elősegíti a haj és a köröm növekedését, méregteleníti a szervezetet. Hasznos a nehéz műtétek vagy betegségek utáni felépülésben is.

Alkalmas ezeknek a jeleknek: bika, mérleg

  • Tisztítás: Tisztítsa meg langyos víz alatt. Csak tartsa az ásványokat folyó víz alatt néhány percig, majd hagyja megszáradni, vagy szárítsa meg egy pamut törülközővel..
  • Újratöltés: Tisztítás után következik. Unakit a napból nyer energiát. Csak annyit kell tennie, hogy néhány órára ki kell tennie a napsütésnek

E-shopunkban megtalálja például az Unakit zöld-piros változatban.

Přírodní unakit - korálky, zelenočervené Přírodní unakit - korálky, zelenočervené

Recommended products2