🚚 15.000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes

Gyere és készíts velem egy mini álomfogót, amit felakaszthatsz az autódba vagy ajándékba is adhatod. Tévedés ne essék, az álomfogó nem csak a rossz álmok elűzésére szolgál, de összességében megvéd minket a negatív energiáktól, így bárhová elhelyezheti, ahol szüksége van rá. Ezúttal úgy döntöttem, hogy készítek egy álomfogót kedvenc színkombinációmban, mint például az arany, a zöld és a barna. Ezekhez a színekhez a matt tajvani jade gyöngyöket választottam, földzöld árnyalatban. Álomfogódat viszont elkészítheted a neked tetsző színekben.

Amire szüksége lesz:
Fém gyűrű Ø 5 cm
Pamut, szalagok, csipke és toll bármilyen színben
Ásványi gyöngyök Ø 8 mm a Nubio-tól
Olló, tű, horgolótű

1. lépés
Az álomfogó kétféleképpen készíthegtő. Ha tud horgolni, készíthet egy egyszerű "virágot" két sorral (1. sor - 8 láncszem, 2. sor - minden láncöltésben 4 összefüggő dupla hosszú oszlopot készítünk, amelyek 5 láncszemet kötnek össze). Kapcsolja ki a horgolt fonalat a gyűrűre.

lapač snů z korálků


Egyszerűbb lehetőség a háló fokozatos szövése. Kezdje azzal, hogy rendszeres időközönként kösse fel a pamutot a gyűrűre. Ezután fűzze át a pamutot az egyes hurkok közepén, amíg csillaghálót nem kap. Csomóval fejezze be.

návod na lapač snů z korálků


2. lépés
A pamut maradék végével akassza fel a gyöngyöt a madzag közepére. Ez a gyöngy létfontosságú. Jelöl minket – az egyént, akit az egész univerzumot szimbolizáló háló vesz körül.

jednoduchý lapač snů z korálků, krok 3


3. lépés
Akasszon fel 3 anyagot a gyűrűre. Mindegyikre fűzz 3 gyöngyöt, amit mindig dupla csomóval rögzíts.

lapač snů do auta, provlékání korálků


4. lépés
Most itt az ideje, hogy összekapcsolja a szalagokat és a csipkéket. Inkább szűkebb szélességű (ideális esetben 6-8 mm széles) használatát javaslom, hogy egy ilyen kis fogó ne tűnjön kiegyensúlyozatlannak.

lapač snů s nefritovými korálky

5. lépés
Az utolsó lépés a tollak elhelyezése. Anyag vásárlásakor válasszon kisebb tollakat. Ismét, hogy szépen üljenek az egész álomfogóval. Helyezze be a tolltollat ​​minden első, a pamutról felfüggesztett gyöngybe.

pověšení peříček na lapač snů


6. lépés
Végül  kösd a gyöngyöt a horgolt zsinór közepére.

připevnění korálků na lapač snů


7. lépés
És kész! Remélem tetszett a mini álomfogó elkészítése. Ne feledje, hogy a készítés során a fogóba helyezett energia visszakerül önhöz.

hotový lapač snů z korálků a peříček

És itt megtalálja a teljes útmutatót videóként is. Olyan szép alkotás.

Útmutatót a  Manufaktera  készítette a Nubio számára.❤️