Itt a tavaszi kiárusítás! Vásároljon kedvezményes áron.

Útmutató egy mini gyöngyös álomfogó készítéséhez

Gyere és készíts velem egy mini álomfogót, amit felakaszthatsz az autódba vagy ajándékba is adhatod. Tévedés ne essék, az álomfogó nem csak a rossz álmok elűzésére szolgál, de összességében megvéd minket a negatív energiáktól, így bárhová elhelyezheti, ahol szüksége van rá. Ezúttal úgy döntöttem, hogy készítek egy álomfogót kedvenc színkombinációmban, mint például az arany, a zöld és a barna. Ezekhez a színekhez a matt tajvani jade gyöngyöket választottam, földzöld árnyalatban. Álomfogódat viszont elkészítheted a neked tetsző színekben.

Amire szüksége lesz:
Fém gyűrű Ø 5 cm
Pamut, szalagok, csipke és toll bármilyen színben
Ásványi gyöngyök Ø 8 mm a Nubio-tól
Olló, tű, horgolótű

1. lépés
Az álomfogó kétféleképpen készíthegtő. Ha tud horgolni, készíthet egy egyszerű "virágot" két sorral (1. sor - 8 láncszem, 2. sor - minden láncöltésben 4 összefüggő dupla hosszú oszlopot készítünk, amelyek 5 láncszemet kötnek össze). Kapcsolja ki a horgolt fonalat a gyűrűre.

lapač snů z korálků


Egyszerűbb lehetőség a háló fokozatos szövése. Kezdje azzal, hogy rendszeres időközönként kösse fel a pamutot a gyűrűre. Ezután fűzze át a pamutot az egyes hurkok közepén, amíg csillaghálót nem kap. Csomóval fejezze be.

návod na lapač snů z korálků


2. lépés
A pamut maradék végével akassza fel a gyöngyöt a madzag közepére. Ez a gyöngy létfontosságú. Jelöl minket – az egyént, akit az egész univerzumot szimbolizáló háló vesz körül.

jednoduchý lapač snů z korálků, krok 3


3. lépés
Akasszon fel 3 anyagot a gyűrűre. Mindegyikre fűzz 3 gyöngyöt, amit mindig dupla csomóval rögzíts.

lapač snů do auta, provlékání korálků


4. lépés
Most itt az ideje, hogy összekapcsolja a szalagokat és a csipkéket. Inkább szűkebb szélességű (ideális esetben 6-8 mm széles) használatát javaslom, hogy egy ilyen kis fogó ne tűnjön kiegyensúlyozatlannak.

lapač snů s nefritovými korálky

5. lépés
Az utolsó lépés a tollak elhelyezése. Anyag vásárlásakor válasszon kisebb tollakat. Ismét, hogy szépen üljenek az egész álomfogóval. Helyezze be a tolltollat ​​minden első, a pamutról felfüggesztett gyöngybe.

pověšení peříček na lapač snů


6. lépés
Végül  kösd a gyöngyöt a horgolt zsinór közepére.

připevnění korálků na lapač snů


7. lépés
És kész! Remélem tetszett a mini álomfogó elkészítése. Ne feledje, hogy a készítés során a fogóba helyezett energia visszakerül önhöz.

hotový lapač snů z korálků a peříček

És itt megtalálja a teljes útmutatót videóként is. Olyan szép alkotás.

Útmutatót a  Manufaktera  készítette a Nubio számára.❤️